top of page

Nieuws

EEN CONCERT IN DE ZOMER VAN 2024 IN FRANKRIJK

In de afgelopen vakantie hebben wij overnacht in Frankrijk bij LA FONTAINE ROMY in Normandië en bij dit prachtige landelijke onderkomen hoorden we regelmatig prachtige pianomuziek uit de huiskamer bij het restaurant komen. Daar speelde Philippe (perfecte gastheer en fantastisch pianist), terwijl Pedro bezig was in de keuken (fantastische kok).

 

Toen Philippe stopte met spelen om even mee te helpen in de bediening, zag ik mijn kans. Ik heb de restaurantbezoekers getrakteerd op de eerste nocturne van Chopin en de Mondscheinsonate van  Beethoven. Dat werd zeer gewaardeerd. Philippe, tevens de eigenaar van dit mooie etablissement, was zeer verrast en hij nodigde mij gelijk uit om volgende zomer een concert te komen geven!

De volgende dag hebben wij wat quatre-mains uit de kast getrokken en hebben we met veel plezier ook nog met z'n tweetjes gespeeld. Zo zijn we tot het besluit gekomen om allebei solo te spelen en de afsluiting samen te doen. We beraden ons nu nog op het te spelen stuk.

 

Wat een inspirerende ontmoeting en mooi vooruitzicht.

Dat zijn nou de muzikale krenten uit de pap!

 

Hierbij een kleine impressie via dit videootje dat een luisteraar mij gestuurd heeft. (klik op muzieknootje voor geluid)

25 oktober 2018 artikelen in "de Schakel Midden Delfland"  en "Maassluise courant"
middendelftland 25102018.JPG
 
20 Januari 2018 openingsconcert World Press Photo in Laurenskerk
17 November 2016 Interview Midden Delfland "De Schakel"
 
13 Mei 2015 Interview RTV rijnmond in het programma Moois
 
20 April 2015 Kerkconcert RK-kerk Maasland
 
10 februari 2015 Interview Het Kontakt
 
bottom of page